اس ام اس موزیک / دانلود آهنگ های جدید

اس ام اس موزیک / دانلود آهنگ های جدید

اس ام اس موزیک / دانلود آهنگ های جدید

اس ام اس موزیک / دانلود آهنگ های جدید

نمایشگاه بین‌المللی تبریز

ایجاد نمایشگاه صنعتی، بازرگانی بین‌المللی در تبریز، از مدت‌ها پیش مطرح بود. از سال ۱۳۶۴ شمسی، جهت رهایی از صادرات تک‌محصولی و شناساندن کالاهای صادراتی غیر نفتی که سبب وارد شدن ارز بیشتر به کشور شد، فکر ایجاد نمایشگاه قوت بیشتری گرفت. در سال ۱۳۶۷ شمسی، در پی تغییراتی که در قانون مقررات صادرات و واردات کشور به وجود آمد و با تشویق دکتر سبحان‌اللهی، نماینده محترم مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی برای تأسیس نمایشگاه، پیگیری کارها مجدداً مطرح گردید و سرانجام با تحریر اساس‌نامهٔ اولیه و تعیین تعداد و مبلغ اسمی سهام و به تصویب رساندن آن در هیئت امناء در تاریخ ۱۷/۵/۶۹ با به تصویب رساندن اساس‌نامه و انجام انتخابات هیئت مدیره، شرکت نمایشگاه بین‌المللی تبریز رسماً آغاز به کار کرد.

احداث محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تبریز که نمونهٔ بارزی از حرکت و سازندگی در ایران می‌باشد، با بودجهٔ مردمی (سهام‌داران) و حمایت بی‌دریغ و پیگیری‌های آقای دکتر عبدالعلی‌زاده، استاندار وقت آذربایجان شرقی، در عرض سه ماه، یعنی مدت زمانی کوتاه‌تر از ساخت یک واحد مسکونی به پایان رسید و در ۲۱ مرداد ماه سال ۱۳۷۳، با حضور اکثر وزراء کشور، مقامات بلندپایهٔ کشوری و لشکری، نمایندگان محترم مجلس و خیل عظیم مردم آذربایجان، توسط دکتر حبیبی، معاون اول ریاست جمهوری، افتتاح گردید.

مرکز نمایشگاهی تبریز بعنوان بزرگترین سایت نمایشگاهی غرب ایران دارای چندین سالن با مشخصات ذیل می‌باشد: ۱- سالن امیر کبیر با متراژ ۹۱۴۴ متر مربع ۲- سالن پروین اعتصامی با متراژ ۶۴۸۰ متر مربع ۳- سالن شهریار با متراژ ۳۱۲۰ متر مربع ۴- سالن آذربایجان با متراژ ۱۰۸۰ متر مربع ۵- سالن تبریز با متراژ ۲۰۱۶ متر مربع ۶- سالن ستارخان با متراژ ۵۰۰ متر مربع ۷- سالن سهند با متراژ ۱۳۶۰ متر مربع ۸- سالن شمس تبریزی با ۱۱۳۳ متر مربع و بیش از ۱۰۰۰۰ متر فضای باز نمایشگاهی. همچنین موسسه آموزش عالی ارس نیز درون این مجموعه دایر می‌باشد. مدیر این واحد آقای مهندس حبیب ماهوتی (مهندس شیمی) از مدیران برتر بخش خصوصی در کشور و در خاور میانه می‌باشد، وی موسس و مالک هولدینگ پنبه هیدروفیل تبریز و با مدیریت فرزندش آرش ماهوتی می‌باشد.